LA VEU DE LA GENT GRAN – 11 DE JUNY DE 2024 – PRESENTACIÓ DE LA SÈRIE LA LLEI PER A LA GENT GRAN

Aquest segon dimarts de juny del 2024, hem encetat una tertúlia amb una invitada especial, na Conxi Far, assessora jurídica i periodista especialitzada en la temàtica enunciada.
Especial perquè és una gran coneixedora de la problemàtica que envolta les relacions de la gent gran a les administracions, bancs, justícia, hipoteques inverses, etz.
Encetat perquè el programa d’avui és la presentació d’una sèrie especial titulada:
LA LLEI PER A LA GENT GRAN.
Aquesta sèrie de programes començaran el mes de setembre. Cada tercer dimarts fins, en principi, el mes de desembre, s’emetrà a les 12:00h.
En efecte, de setembre a desembre LA VEU DE LA GENT GRAN s’emetrà dues vegades:
– Els segons dimarts a les 12:00h continuarem presentant les activitats de la gent gran amb tertulians escollits per a cada ocasió per tractar temes d’actualitat d’interès.
– Els tercers dimarts també a les 12:00h na Conxi Far ens explicarà quines actituds hem d’adquirir davant els organismes quan hi “topem” – a la banca, tenim preferència per damunt de les persones menors de 65 anys, passem per davant. Tampoc poden donar un horari per atendre’ns, ho han de fer a qualsevol hora d’oficina. Quan anem a hisenda, o a les oficines de sanitat, no cal que demanem hora – I així un grapat de drets que no fem servir ni ningú ens ha explicat, fins ara, que els tenim.
En data no especificada encara, na Conxi Far tindrà una xerrada amb tots els socis i sòcies al local dels Xurravins al centre cívic.
Na Conxi Far ofereix el email per si algú té alguna consulta per fer-li:  conxifarradio@gmail.com